Nasir Jones (berne 14 septimber 1973), wiidferneamd mei de artystenamme Nas, eartiids Nasty Nas, is in rapper út de Feriene Steaten. Nas is yn 1994 ferneamd wurden mei syn foarste album Illmatic.

Nas by in konsert yn 2007

DiskografyBewurkje

AlbumsBewurkje

  • 1994: Illmatic
  • 1996: It Was Written
  • 1999: I Am…
  • 1999: Nastradamus
  • 2001: Stillmatic
  • 2002: God's Son
  • 2004: Street's Disciple
  • 2006: Hip Hop Is Dead
  • 2008: Untitled
  • 2010: Distant, mei Damian Marley
  • 2012: Life is good
  • 2018: Nasir

FilmografyBewurkje

FilmsBewurkje

  • 2003: Murda Muzik
  • 2003: Uptown Girls
  • 2001: Sacred Flesh
  • 2001: Ticker
  • 1999: In Too Deep
  • 1998: White Lines