Meidogger oerlis:Swarte Kees: ferskil tusken ferzjes

L
link naar mijn Berjocht:Oersette
(→‎Bronvermelding: nije seksje)
Lebel: Al weromset
L (link naar mijn Berjocht:Oersette)
Lebel: Al weromset
 
Beste Swarte Kees, ik zie dat je het artikel [[w:nl:Laurens ten Cate|Laurens ten Cate]] hebt vertaald. Dat mag natuurlijk best. Maar je moet er dan wel een bronvermelding bijzetten; in gevolge de licentie is dat zelfs ''verplicht''. ("You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use. ")<br>
Op [[Gerben Abma]] (ook uit het Nederlands vertaald) heb ik zelf een keer zo'n bronvermelding toegevoegd. Is het misschien een idee om een sjabloon te maken - zoals anderstalige Wikipedia's dat ook hebben - en dat sjabloon toe te voegen aan vertalingen? De Nederlandstalige versie van het sjabloon kun je ([https://nlfy.wikipedia.org/wikiw/Sjabloon:Bronvermelding_anderstalige_Wikipedia hier] vindenindex.php?title=Gerben_Abma&type=revision&diff=688411&oldid=653707 [[Meidogger:Muijz|Muijz]] ([[Meidogger oerlis:Muijz|oerlis]link]) 7 nov 2021, 11.47 (CET)
 
Is het misschien een idee om een sjabloon te maken - zoals anderstalige Wikipedia's dat ook hebben - en dat sjabloon toe te voegen aan vertalingen? De Nederlandstalige versie van het sjabloon kun je [https://nl.wikipedia.org/wiki/Sjabloon:Bronvermelding_anderstalige_Wikipedia hier] vinden. [[Meidogger:Muijz|Muijz]] ([[Meidogger oerlis:Muijz|oerlis]]) 7 nov 2021, 11.47 (CET)
266

bewurkings