Content deleted Content added
fan Oerlis:Haadside
No edit summary
Rigel 166:
 
Doch my 'n lol, it sil wol de druppel weze, Mar do meist net fuort weze fanwege Romaine. Nim 'n pauze en wolst do dan asjebleaft oer in moanne werom komme. Met dank aan [Fontes]. Con hesi baka, --[[Meidogger:MaanMeis|MaanMeis]] 10 jan 2012, 00.28 (CET)
 
:Beste Wutsje,
::Neem me niet kwalijk om twee redenen: Ten eerste gebruik van het Nederlands hier en ten tweede met het ertegenaan bemoeien. Een rust- annex adempauze inlassen is een goed idee na de botsing met Romaine. Je bent /het was vast niet de eerste en zal ook niet de laatste (keer) zijn, ben ik bang. Persoonlijk ga ik Romaine steeds beter begrijpen en kan erin komen dat hij gefrustreerd is en/of jaloers. Daar op deze manier mee omgaan en jou meesleuren, zodat het persoonlijk werkplezier en erger, de sfeer voor velen die jou en andere van zijn tegenstanders vergald wordt, moet de kiem in worden gesmoord. Ik heb moeten manoeuvreren om de vrede te bewaren en dat is niet gelukt. Zijn schuld, jouw schuld, beiden? Vermoedelijk het laatste, maar het is gewoon de hele situatie dat zelfs vrijwilligerswerk zo serieus wordt genomen en niet van privé gescheiden wordt, wat je met betaald werk al moet doen en tot schermutselingen kan leiden is heel jammer. Bemiddeling is een optie, maar eerst bezinning en bezinking lijkt me. Het is aan jullie beiden om een oplossing voor deze impasse te vinden.
MaanMeis kent jullie zo lijkt, veel beter. Luister vooral naar haar. Zijdelings zal ik uitsluitend op verzoek wat meedenken als me tijd en ruimte gegund is. Sterkte en ik verwacht dat je doorgaat met het goede werk en de 'uitglijder' tussen R en jou zij jullie vergeven ''azzumijvraog'' (dat was Utregs), [[Meidogger:ZeaForUs|ZeaForUs]] 12 jan 2012, 02.52 (CET)