Wikipedy:Oerlisside: ferskil tusken ferzjes

My apologies for the incorrect link: You can sign up for '''[[EN:W:Cochrane Collaboration|Cochrane Collaboration]]''' accounts at the [[EN:W:WP:COCHRANE|COCHRANE sign-up page]]'''. Cheers, [[EN:W:User:Ocaasi|Ocaasi]] 16 jun 2013, 23.38 (CEST)
<!-- EdwardsBot 0488 -->
 
== Sprekers gevraagd voor Wikimedia Conferentie Nederland, Wikipediadag 2013 ==
 
<small>Dit Nederlandstalige bericht is geplaatst in De Kroeg of soortgelijke pagina op de projecten Wikipedia, WikiWoordenboek, Wikibooks, Wikiquote, Wikisource, Wikispecies, Wikiversity, Wikivoyage, Wikinews, Commons, Wikidata, Outreach in de bestaande taalversies Nederlands, Fries, Limburgs, Nedersaksisch en Zeeuws van deze projecten. </br>Dit bericht is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die in Nederland wonen. </br>Voel je vrij om dit Nederlandstalige bericht te vertalen in het Fries, Limburgs, Nedersaksisch of Zeeuws.
</br>De Vereniging Wikimedia Nederland ondersteunt onder andere het werk van de vrijwilligers die op Wikipedia of een van de zusterprojecten daarvan actief zijn. </small></br>
Voor zaterdag 2 november aanstaande hebben we onze jaarlijkse Wikimedia Conferentie gepland, onder de naam Wikipediadag.
De Wikipediadag is een eendaags evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in wiki’s en Wikimedia-projecten, zoals de online encyclopedie Wikipedia. De conferentie vindt plaats in Utrecht. We hopen net als voorgaande jaren boeiende sprekers te krijgen op tal van Wikipedia-gebieden. Voorgestelde thema's zijn: vrouwen & Wikipedia, samenwerken aan Wikipedia (lezers, bewerkers en moderatoren), vakgebieden: experts over hun vakgebied & Wikipedia, De achterkant van Wikipedia: techniek en portals, en Vrije licenties & ontwikkelingen in het auteursrecht. Het programma biedt mogelijkheden voor uiteenlopende initiatieven en ook voor korte bliksemsessies.
 
Wij nodigen iedereen met een interessant idee voor een presentatie, discussie, workshop, poster voor de postersessie of iets anders van harte uit om een voorstel in te sturen. De voertaal tijdens de conferentie is Nederlands, maar ook presentaties in het Engels zijn welkom.
 
Lees verder op http://www.wikimediaconferentie.nl/oproep-voor-sprekers/ [[Meidogger:Ad Huikeshoven|Ad Huikeshoven]] ([[Meidogger oerlis:Ad Huikeshoven|talk]]) 17 jun 2013, 21.44 (CEST)
13

bewurkings