Wikipedy:Oerlisside: ferskil tusken ferzjes

</div>
<!-- EdwardsBot 0601 -->
 
== Prijsuitreiking Wiki Loves Monuments 2013 tijdens de Wikimedia Conferentie Nederland op za 2 november ==
 
[[File:WCN_2013_logo.svg|right|300px]] <small>Dit Nederlandstalige bericht is geplaatst in De Kroeg of soortgelijke pagina op de projecten Wikipedia, WikiWoordenboek, Wikibooks, Wikiquote, Wikisource, Wikispecies, Wikiversity, Wikivoyage, Wikinews, Commons, Wikidata, Outreach in de bestaande taalversies Nederlands, Fries, Limburgs, Nedersaksisch en Zeeuws van deze projecten. </br>Dit bericht is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die in Nederland wonen. </br>Voel je vrij om dit Nederlandstalige bericht te vertalen in het Fries, Limburgs, Nedersaksisch of Zeeuws.
De Vereniging Wikimedia Nederland ondersteunt onder andere het werk van de vrijwilligers die op Wikipedia of een van de zusterprojecten daarvan actief zijn. </small></br>
 
In [http://www.guinnessworldrecords.com/records-6000/largest-photography-competition/ 2011 en 2012 is een Guinness World Record] gevestigd met de fotowedstrijd Wiki Loves Monuments. Zou er in 2013 een nieuw record gevestigd zijn? Aanstaande zaterdag 2 november vindt de prijsuitreiking plaats van de fotowedstrijd Wiki Loves Monuments 2013 tijdens [http://www.wikimediaconferentie.nl/ de Wikimedia Conferentie Nederland]. Voor vaste bezoekers van deze website is deze dag een unieke gelegenheid om verhalen te horen over wat er om gebeurd rond Wikipedia en om andere vrijwilligers te ontmoeten. Tijdens de conferentie is er Wikipediales voor beginners. Onder leiding van Sandra Rientjes, een ervaren mediator, zal er een gesprek gevoerd worden over de sfeer op Wikipedia. Er zijn in totaal 20 lezingen in drie tracks. Een track Wikipedia achter de schermen, een track over Wikipedianen aan het werk en track met vakdeskundigen over Wikipedia. Kom zaterdag 2 november 2013 naar de conferentie. Het aantal inschrijvingen loopt hard. Zorg dat je erbij bent en [http://www.wikimediaconferentie.nl/inschrijving-2/ schrijf je vandaag nog in]. [[Meidogger:Ad Huikeshoven|Ad Huikeshoven]] ([[Meidogger oerlis:Ad Huikeshoven|talk]]) 27 okt 2013, 22.22 (CET)
13

bewurkings