Content deleted Content added
Nije Side: {{wolkom}} == Foto Treur == Achte Vysotsky. De foto is niet van A. Corbijn, maar van Corbino (ff Googlelen). Zowel Franca Treur als Corbino hebben mij toestemming gegeven voor gebruik...
 
Vysotsky (oerlis | bydragen)
No edit summary
Rigel 3:
== Foto Treur ==
Achte Vysotsky. De foto is niet van A. Corbijn, maar van Corbino (ff Googlelen). Zowel Franca Treur als Corbino hebben mij toestemming gegeven voor gebruik op Wikipedy. Van © en licenties heb ik de ballen verstand. Die foto kun je gewoon overnemen met verwijzing naar fy:. Vermeld daarbij '''altijd''' de artiestennaam Corbino en '''niet''' de persoonsnaamGroet [[Meidogger:Drewes|Drewes]] ([[Meidogger oerlis:Drewes|talk]]) 14 feb 2014, 17.55 (CET)
:Wat dom van me, je hebt gelijk: broer. Maar ik weet zeker dat als ik de foto op Commons zet, dat ik dan (terecht) direct het verzoek krijg om de schriftelijke toestemming van Corbino naar OTRS https://commons.wikimedia.org/wiki/OTRS te sturen. Heb je die toestemming per email gekregen? Overweeg je trouwens niet om al je foto's op Wikimedia Commons te zetten (geautomatiseerd)? Er zitten zulke prachtige bij, en ze worden veel meer gebruikt als je ze daar neerzet. [[Meidogger:Vysotsky|Vysotsky]] ([[Meidogger oerlis:Vysotsky|talk]]) 14 feb 2014, 18.13 (CET)