Control Machete

Control Machete wie in Meksikaanske Hiphopgroep út Monterrey fan 1996 oant 2004. Hja ferkochten goed 500 miljoen albums oer de hiele wrâld. De groep bestie út de rappers Fermin IV, Pato Machete en DJ Toy Selectah.

Fermin IV by in konsert yn 1999

DiskografyBewurkje

StudioalbumsBewurkje

  • Mucho Barato (1996)
  • Artillería pesada presenta... (1999)
  • Uno, dos: Bandera (2003)

KompilaasjesBewurkje

  • Sólo para fanáticos (2002)
  • Eat... Breath... And... Sleep: Éxitos (2006)
  • Singles (2017)

GearwurkingBewurkje

  • 2000: Molochete - mei Molotov

Sjoch ekBewurkje

Keppeling om utensBewurkje