Jurassic 5

Jurassic 5 is in hiphop groep gearstald út de Rappers Chali 2na, Akil, Zaakir aka Soup, Mark 7even, DJ Nu-Mark en DJ Cut Chemist. De groep is ûntstien yn 1993 yn Los Angeles, Kalifornje. Har earste album ferskynde yn 1997, de Jurassic 5 EP. Har earste hit wie yn 1997, Concrete Schoolyard. Yn 2007 gie de groep útinoar, mar yn 2013 kamen se wer byinoar.

Cut Chemist en Mark 7even by in konsert yn Los Angeles

DiskografyBewurkje

  • 1995: Unified Rebelution (Single, TVT Records)
  • 1997: The Jurassic 5 LP (Independent, letter troch Interscope)
  • 2000: Quality Control (Interscope)
  • 2002: Power In Numbers (Interscope)
  • 2003: Pre-Historik Rarities (Interscope)
  • 2006: Feedback (Interscope)

Keppeling om utensBewurkje