Pascal Tan

Pascal Meru Oscar Tan (21 desimber 1993) is in Nederlânsk skeelerder en akteur. In 2003 begjint er mei skaten. Hy wurdt mear as ien kear Nederlânsk kampioen by de jongerein.[1] Yn 2007 is er te sjen yn in reklamefilmke fan Haribo. Hy spile yn 2008 de rol fan Jonas de Leeuw yn de tsienderfilm Hoe overleef ik mezelf?.

Pascal Tan
Filmklapper.png akteur
Pascal Tan op Wikimedia Conferentie Nederland 2017.
Pascal Tan op Wikimedia Conferentie Nederland 2017.
persoanlike bysûnderheden
echte namme Pascal Meru Oscar Tan
nasjonaliteit flagge fan Nederlân Nederlânsk
berne 21 desimber 1993
berteplak Amsterdam
jierren aktyf 2003–no
offisjele webside
Offisjeel webstee
De stim fan Pascal Tan
Vista-kmixdocked.png
Registrearre novimber 2017 (download·info)

2011 wurdt er testteamlid yn it telefyzjeprogramma Checkpoint. Yn it fyfde seizoen fan it programma makket er syn debút.[2]

FilmografyBewurkje

  • 2007 - Reklamefilmke Haribo, as skater.
  • 2008 - Hoe overleef ik mezelf?, as Jonas de Leeuw.
  • 2011-heden - Checkpoint, lid fan it testteam sûnt seizoen 5.

PalmaresBewurkje

2005Bewurkje

  •   - Junior Battle Skateland

2006Bewurkje

  •   - Dutch Championship, junioren
  •   - Junior Battle Skateland
  •   - Skatejam Delft

2007Bewurkje

  •   - Dutch Championship, junioren
  •   - Streetmasters Amsterdam, junioren
  •   - Skatejam Delft, junioren
  •   - Battle of Amsterdam, junioren

2008Bewurkje

  •   - Streetmasters Amsterdam, junioren
  •   - Streetmasters Finale, junioren
  •   - Skatejam Delft, junioren

2009Bewurkje

  •   - Streetmasters Amsterdam
  •   - Skatejam Delft

2010Bewurkje

  •   - BOK
  •   - King of the Curb

Keppelings om utensBewurkje

Boarnen, noaten en referinsjesBewurkje

Boarnen, noaten en/as referinsjes:
  1. Pascal Tan op Thisissoul
  2. Checkpoint profyl