Justus fan Effen: ferskil tusken ferzjes

Content deleted Content added
Arjan Robben is beast bij Bayern!!!
Rigel 1:
Arjen Robben is weer een stap dichter bij zijn rentree. De aanvaller van Bayern München verscheen maandag op het trainingsveld, al deed hij nog niet mee met de groep.
[[Ofbyld: Justus van Effen (1684-1735).jpg|thumb|Justus fan Effen]]
 
'''Justus fan Effen''' ([[Utert (stêd)|Utert]], [[21 febrewaris]] [[1684]] — [[De Bosk]], [[18 septimber]] [[1735]]) wie in [[Nederlân]]ske, ynternasjonaal ferneamde, kursyfke-[[skriuwer]] en oersetter út de [[18e ieu]]. Hy hat it measte yn it [[Frânsk]] skreaun, mar ek sines ta de Nederlânske literatuer dien. Hy wurdt beskôge as ien fan de bêste Nederlânske skriuwers fan 18e ieu en ek fan belang foar de [[Ferljochting]] yn Nederlân.
Robben raakte begin deze maand geblesseerd aan zijn lies tijdens de verloren EK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen IJsland (0-1). Zonder de aanvoerder verloor het Nederlands elftal daarna ook van Turkije, waardoor deelname aan het EK ver weg is.
 
De 31-jarige Robben ontbreekt dinsdag als Bayern München in de Champions League de Kroatische kampioen Dinamo Zagreb ontvangt. De 'Rekordmeisters speelt zondag de Duitse topper tegen Borussia Dortmund.
 
Bondscoach Danny Blind heeft de vleugelspeler niet opgenomen in zijn voorselectie voor de laatste twee EK-kwalificatiewedstrijden, tegen Kazachstan en Tsjechië. Blind presenteert vrijdag zijn definitieve groep. De kans is klein dat Robben daarbij zit.
 
De Groninger stelde twee weken geleden al dat hij geen haast wil maken met zijn rentree. "Ik wil geen risico nemen. Als ik terugkom, is het mijn doel om er tot het einde van het seizoen bij te blijven."