Haadmenu iepenje

Alexa Rae (Atlanta, 10 desimber 1980) is in eardere Amerikaanske neakenmodel, stripper en pornostjer.

Alexa Rae
Happy feet.svg persoan yn de seksyndustry
Alexa Rae.jpg
persoanlike bysûnderheden
oare artyste-
       nammen
Alexa Ray, Fantasy
echte namme Mary Sharpton
nasjonaliteit Flag of the United States.svg Amerikaansk
berne 10 desimber 1980
berteplak Atlanta (Georgia)
etnisiteit Flag of the United States.svg Angelsaksysk Amerikaansk
wurkpaad
wurksum as neakenmodel, stripper,
pornoaktrise
jierren aktyf 19982006
offisjele webside
www.xxxalexa.com

Yn har jeugd wie hja 14 jier lang in betûft hynsterider dy't meidie op nasjonaal nivo. It betinken wurdich wie de seks dy't hja hie op de rêch fan har hynder "Chance".

Rae gie nei de St.Pius X-hegeskoalle yn Atlanta, mar gie earder as de bedoeling wie fan skoalle ôf.

Mei 18 jier briek sy troch, yn 1998, in de pornoyndustry justjes neidat oand gong gien wie as stripper yn The Gold Club yn Atlanta ûnder de namme Fantasy.

FilmografyBewurkje

  • Stealing Shots (2003)
  • The Hitman (2003)
  • Sinful Creations (2003)
  • Sportf*cking (2003)
  • Jessica's Place (2003)
  • Caught Stealing (2003)
  • Once You Go Black (2003)
  • Casual Affairs (2003)
  • The 6th Reflection (2002)
  • Rush (2002)
  • Feeding Frenzy (2002)
  • Voluptuous 3 (2002)
  • Flesh Hunter 2 (2002)
  • Country Girls (2002) (V)
  • Lex the Impaler 2 (2002)
  • Rude Girls Number 6 (2002
  • Buddha's Vegas Adventure (2002)
  • Eager Beavers 5 (2002)
  • Flesh Hunter 3 (2002)
  • America the Beautiful (2002)
  • Silk and Seduction (2002)
  • Porn-o-matic 2001 (2001)
  • Wild Thing (2001)
  • Inmu 2 (2001)
  • The Gate (2001)
  • Partners Forever (2000)
  • Busty Bombshells 3 (2000)
  • Debbie Does New Orleans (2000)
  • Shrink Wrapped (2000)
  • Porn-o-matic 2000 (2000)
  • Up and Cummers 77 (2000)
  • Spellbound (2000)
  • Blackheart (2000)
  • In Style (2000)
  • Ass Angels (2000)
  • Whispers (2000)
  • Dreamquest (2000)
  • Wicked Wishes(2000)
  • The Morgan Sex Project (1999)
  • Midas Touch (1999)
  • Say Aaah (1999)
  • Crossroads (1999/II)
  • Raw Footage: Take One (1999)
  • Flesh Peddlers 6 (1999)
  • Serenity in Denim (1999)
  • Ambrosia (1999)
  • Action Sports Sex 4 (1999)
  • Trigger (1999)
  • Backseat Driver 10: Smashes and Gashes (1999)
  • Perfect Pink 4: Wired Pink Gangbang (1999)
  • Pretty Girls (1999)
  • More Than a Handful #7 (1999)
  • Butt Sex 2 (1998)

Keppelings om utensBewurkje