Anna Netrebko

Wiki letter w.svg
Dit artikel is in stobbe oer kultuer.
Jo wurde útnûge en foegje jo witten hjir ta.

Anna Netrebko (Krasnodar, 18 septimber 1971) is in Russysk-Eastenryksk operasjongster fan etnysk Oekraynsk komôf.

Anna Netrebko
Ic queue music 48px.svg sjonger en/of muzikant
Anna Netrebko - Romy 2013 a.jpg
persoanlike bysûnderheden
echte namme Anna Netrebko
nasjonaliteit Flag of Russia.svg Russysk
Flag of Austria.svg Eastenryksk
berne 18 septimber 1971
berteplak Krasnodar (Ruslân)
etnisiteit Flag of Ukraine.svg Oekraynsk
wurkpaad
sjenre opera
sjongtaal ferskaat
jierren aktyf 1993 – no

DiskografyBewurkje

  • 2003 - Opera Arias (Deutsche Grammophon)
  • 2004 - Sempre Libera (Deutsche Grammophon)
  • 2006 - The Russian Album (Deutsche Grammophon)
  • 2006 - The Mozart Album (Deutsche Grammophon)
  • 2007 - Duets (mei Rolando Villazón) (Deutsche Grammophon)

Keppeling om utensBewurkje