Haadmenu iepenje
Arto Paasilinna

Arto Tapio Paasilinna (Kittilä, 20 april 1942) is in Finske skriuwer fan romans mei in koartswilich en krûdich karakter en sjoernalist.

Der binne toanielbewurkingen en tekenteltsjes ferskynd, basearre op syn romans.

BibliografyBewurkje

Yn it Nederlânsk oerset wurkBewurkje

  • Haas 1993 (Jäniksen vuosi ('It jier fan de hazze') oersetting Maarten Tengbergen)
  • De huilende molenaar 2001 (Ulvova mylläri, oersetting Annemarie Raas)
  • De gifkokkin 2002 (Suloinen myrkynkeittäjä, oersetting Annemarie Raas)
  • De zelfmoordclub 2004 (Hurmaava joukkoitsemurha, oersetting Annemarie Raas)
  • Wees genadig 2005 (Auta armias, oersetting Annemarie Raas)
  • De tien minnaressen 2007 (Kymmenen riivinrautaa, oersetting Annemarie Raas)

(Der binne gjin Fryske oersettings.)

  Ofbylden dy't by dit ûnderwerp hearre, binne te finen yn de kategory Arto Paasilinna fan Wikimedia Commons.