Connie Britton

Connie Britton, berne as Constance Elaine Womack, (Boston, Massachusetts, 6 maart 1967) is in Amerikaansk aktrise.

Connie Britton
Filmklapper.png akteur
Connie Britton yn 2013
Connie Britton yn 2013
persoanlike bysûnderheden
echte namme Constance Elaine Britton
nasjonaliteit flagge fan de Feriene Steaten Amerikaansk
berne 6 maart 1967
jierren aktyf 1995 - no
prizen Satellite Award
Connie Britton

WurkpaadBewurkje

Britton spile fan 1996 oant 2000 yn de telefyzjerige Spin City. Doe't Charlie Sheen de haadrol oernaam fan Michael J. Fox ferdwûn hja út de rige. Sy waard yn 2010 en 2011 nominearre foar in Emmy Award foar dy rol en yn 2010 wûn hja in Satellite Award yn de kategory 'bêste aktrise yn in dramasearje'.

FilmografyBewurkje

FilmBewurkje

  • 1995 - The Brothers McMullen - Molly McMullen
  • 1998 - No Looking Back - Kelly
  • 2001 - One Eyed King - Helen Riley
  • 2001 - The Next Big Thing - Kate Crowley
  • 2003 - Lost at Home - Rachel Rouse
  • 2004 - Looking for Kitty - Marcie Petracelli
  • 2004 - Friday Night Lights - Sharon Gaines
  • 2005 - Special E] - Abi
  • 2005 - The Life Coach - Connie
  • 2006 - The Lather Effect - Valinda
  • 2006 - The Last Winter - Abby Sellers
  • 2009 - Women in Trouble - Doris
  • 2010 - A Nightmare on Elm Street - Dr. Gwendoline Holbrook
  • 2011 - Conception - Gloria
  • 2013 - Angels Sing - Susan Walker

TelefyzjeBewurkje

  • 1995–1996 - Ellen - Heather
  • 1996 - Escape Clause - Leslie Bullard
  • 1996–2000 - Spin City - Nikki Faber
  • 1998 - Cupid - Madeleine
  • 2000–2001 - The Fugitive - Maggie Kimble Hume
  • 2001 - Child Star: The Story of Shirley Temple - Gertrude Temple
  • 2001 - The Fighting Fitzgeralds - Sophie
  • 2001 - The West Wing - Connie Tate
  • 2003 - Lost at Home - Rachel Davis
  • 2005 - Life As We Know It - Papa Wheelie
  • 2006 - 24 - Diane Huxley
  • 2006–2011 - Friday Night Lights - Tami Taylor
  • 2011–2018 - American Horror Story - Vivien Harmon
  • 2012–2018 - Nashville - Rayna James
  • 2018 - 9-1-1 - Abby Clark
  • 2018–no - Dirty John - Debra Newell
  • 2018–no - SMILF - Ally

Keppelings om utensBewurkje

  Ofbylden dy't by dit ûnderwerp hearre, binne te finen yn de kategory Connie Britton fan Wikimedia Commons.