Oerlis:Aldehou (toer)

Auteursrjocht bewurkje seksje

De tekst op dizze side ferskilt net folle fan de http://www.twentyone.info/oldehove/index.php?option=content&task=view&id=4&Itemid=26 side, dy't ûnder oaren deselde tikflaters hat.

It ôfbyld op dizze side is in keppeling nei /pics/Oldehove.jpg sa't dat op http://www.frieslandholland.nl/nl/arrangementen/elfstedentours/fiets stiet.

Ik freegje foar beide om tastimming. Aliter 18.25, 29 nov 2004 (UTC)

---

Reactie van 62.194.162.163...
Doe het ff in het Nederlands...
De toestemming heb ik van mij zelf gekregen... dat is namelijk zo: Ik ben vrijwilliger van de Aldehou, en heb de site http://www.deOldehove.info opgericht. En daarom heb ik op wikipedia deze tekst geplaatst.
Voor de tikflaters moet je eigenlijk bij de gene wezen die in opdracht van het SPL/VVV Leeuwarden de tekst heeft gemaakt voor de site.
over het plaatje... daarvoor heb ik geen toestemming, daarom verander ik deze in het logo van de Oldehove...
Jo skriuwe, de tekst is skreaun yn opdracht fan de SPL/VVV Leeuwarden. Binne dat dan faaks de auteursrjochthawwers dêr't wy tawurd by freegje moatte, of hawwe dy de rjochten oerdroegen? En fansels deselde fraach foar it byldmerk. Meast is in byldmerk beskerme. Kin dit byldmerk frij ferspraad wurde?
Je schrijft dat de tekst geschreven is in opdracht van de SPL/VVV Leeuwarden. Zijn dat dan wellicht de auteursrechthouders waar wij om toestemming moeten vragen, of hebben zij de rechten overgedragen? En natuurlijk hetzelfde voor het logo. Meestal is in logo beschermd. Kan dit logo vrij verspreid worden?Aliter 15.51, 30 nov 2004 (UTC)

--->> Ja dat klopt, we hebben van de SPL/VVV Leeuwarden toestemming gekregen om deze teksten te mogen gebruiken en te verspreiden... Het logo is gemaakt door Twentyone, dus intellectueel eigendom, en aangezien ik CEO van Twentyone ben, geef ik mijzelf toestemming om dit logo te verspeiden en te gebruiken.

Werom nei de side "Aldehou (toer)".