Wikipedy:Ofbyld Commens


Ofbyld CommonsBewurkje

Ik bin tsjin it wiskje fan al dizze ôfbyldingen salang sy noch brûkt wurde yn de artikels. Sadree de ôfbyldings omwiksele binne, kin sy om my fuort, net earder. --Geoffrey 27 feb 2010, 11.09 (CET)
De afbeeldingen zijn allemaal omgewisseld. Op de artikelen wordt nu overal betreft deze afbeeldingen de bestandsnaam gebruikt zoals die op Commons is en kunnen ze hier op fy-wiki weg. Groetjes - Romaine 2 mrt 2010, 14.12 (CET)
Als een afbeelding op fy.wikipedia dezelfde naam heeft als een afbeelding op Commons dan pakt het Wiki-programma de lokale fy.wikipedia versie. Wanneer deze dubbele verwijderd zijn, pakt het dus automatisch de versie op Commons in plaats daarvan. Dus hoewel sommige nog in gebruik lijken (en ook zijn) kunnen ze weg. De adneren die niet meer in gebruik zijn hier en dubbel op Commons kunnen natuurlijk sowieso weg. Zie ook CommonsClash-overzicht Krinkle 9 maaie 2010, 01.56 (CEST)
Wellicht zou het beter zijn je uitleg, of je argumenten, bij Wikipedy:Oerlisside#Ofbylden_wiskje te schrijven. Aliter 10 maaie 2010, 00.42 (CEST)